Matto- ja tekstiilipäällysteasennus

Yksi mattovuota saattaa olla pinta-alaltaan yli 10m². Yksikin liian suuripiirteinen puukonveto tai materiaalin väärä käsittely voi pilata asennustyön. Siksi mattoasennus kannattaa jättää ammattilaisille, joilla on siihen sopivat erikoistyökalut sekä runsaasti materiaalituntemusta ja asennuskokemusta. Ammattilaiselta kannattaa pyytää apua erityisesti, kun kyseessä on laaja pinta-ala tai asennus märkätilaan.

Muovimatot

Muovimattoa käytetään useimmin kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa ja kodinhoitohuoneissa ja helppohoitoisuutensa ansiosta julkisissa tiloissa. Muovimatto on helppohoitoinen ja kestävä ja kuoseissa on todella paljon vaihtoehtoja, joista varmasti löytää mieleisensä. Esimerkiksi musta muovimatto luo hyvin tyylikkään yhdistelmän vaalean / valkoisen seinälaatan kanssa.

Tekstiililattiat

Amerikkalaisten kodeissa kokolattiamatot on olleet käytössä jo vuosikymmeniä, mutta vasta nyt ne on rantautumassa Suomeen. Kokolattiamatto on erinomainen lattiapäällyste esimerkiksi makuuhuoneeseen. Tekstiililaatta on äärimmäisen monikäyttöinen. Se soveltuu loistavasti niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Tekstiilipäällysteissä on lukuisia upeita värejä ja kuoseja.